<

S-образни куки за oпушвaне - 150 мм, Ø 4 мм-- 1 брой

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 311305
2,39 лв.
Куките за опушване са изработени от висококачествена неръждаема стомана, с традиционната S-образна форма, са основен аксесоар за всяка пушилня в двора. Благодарение на тях няма да имате проблеми с окачването на подготвените за опушване порции и сте сигурни, че вашите месни деликатеси - шунки, карета, контрафиле, ребра или колбаси, както и сирене - ще останат в безопасност по време на целия процес, а ефектът на опушване ще  отговаря на вашите очаквания. Ще получите равномерно опушени продукти с атрактивен външен вид. Универсалната форма на куките също заслужава да бъде оценена, както и техния остър край и издръжливост. Можете да ги използвате и в домашния си килер, например за окачване на зрели меса или продукти за сушене, предназначени за по-нататъшна обработка.
 
 
 
Професионално опушване - благодарение на тази традиционна S-образна кука за опушване с дебелина до 35 мм, вие ще опушите любимата си меса, ребра и други по професионален начин. Можете да ги използвате и за опушване на сирене.
Удобен и лесен за използване - всяка кука от комплекта може лесно да се закачи на лоста в камерата за опушване, като острият й край трябва да се забие в подготвената порция.
Помощ при съхранение на месо - универсалният дизайн на куките позволява използването им и извън пушилня. Можете да закачите вашите филета или колбаси върху тях и да ги оставите на правилната височина в килера, без да се притеснявате, че ще се повредят или ще бъдат нахапани от вашето куче или котка.
Идеален за отлежало месо - можете успешно да използвате тези куки, за да закачите месо, което искате да отлежи в удобна среда.
Здраво изпълнение - куките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, благодарение на което могат да се използват дълго време, като остават напълно функционални. Стоманата е устойчива на висока температура, деформация и ръжда. Куките са подходящи за контакт с храна.
 
 
Куките са сертифицирани за контакт с храни. Изработени са от тел от неръждаема стомана AISI 304 (полутвърда, с якост до 1000 MPa), което гарантира тяхната издръжливост и ги прави напълно годни за продължителна употреба, дори и при интензивно натоварване. Устойчиви са на високи температури и не се деформират. Благодарение на класическата си форма и стандартен размер, тези куки пасват на всеки тип пушилна  в задния двор и могат да бъдат окачени на всякакви пръти с дебелина до 35 mm.
 
 
Куките трябва да се измият преди употреба.
 
Размери на куката:
 
дължина - 150 мм
външен диаметър - 4 мм
Цената е за 1 брой.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!