<

S-образни куки за опушване - 120 мм, фи 4 мм, 45°- 1 брой

  • Кат. номер: 311314
1,59 лв.
Куки за опушване, изработени от висококачествена неръждаема стомана, с традиционната S-образна форма и нарязани краища под ъгъл от 45°, са основен аксесоар за всяка пушилня. Благодарение на тях няма да имате проблеми с окачването на подготвените за опушване порции и сте сигурни, че вашите месни деликатеси - шунки, карета, контрафиле, ребра или колбаси, както и сирене - ще останат в безопасност през целия процес, а ефектът на опушване ще остане отговарят на вашите очаквания. Ще получите равномерно опушени продукти с атрактивен външен вид. Универсалната форма на куките също заслужава да бъде оценена, както и техния остър край и издръжливост. Можете да ги използвате и в домашния си килер, например за окачване на зрели меса или продукти за сушене, предназначени за по-нататъшна обработка.
 
 
 
Професионално опушване - благодарение на тези традиционно S-образни куки за опушване с краища, изрязани под ъгъл от 45°, съвместими с пръти с дебелина до 56 mm, вие ще опушите любимата си шунка, ребра или карета по професионален начин. Можете да ги използвате и за опушване на сирене.
Удобен и лесен за използване - всяка кука от комплекта може лесно да се закачи на лоста в камерата за опушване, като острият й край трябва да се забие в подготвената порция.
Помощ при съхранение на месо - универсалният дизайн на куките позволява използването им и извън пушилня. Можете да закачите вашите шунки или колбаси върху тях и да ги оставите на правилната височина в килера, без да се притеснявате, че ще се повредят или ще бъдат нахапани от вашето куче или котка.
Идеален за отлежало месо - можете успешно да използвате тези куки, за да закачите месо, което искате да отлежи в удобна среда.
Здраво изпълнение - куките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, благодарение на което могат да се използват дълго време, като остават напълно функционални. Стоманата е устойчива на висока температура, деформация и ръжда. Куките са подходящи за контакт с храна.
 
 
Този комплект S-образни куки с отлично качество и срязани под ъгъл 45° краища ще ви позволи да опушите солидна порция месо за цялото семейство, както и да подготвите атрактивно парти с приятели. Открийте вкуса на вкусните домашно приготвени пушени меса и сирена. Пригответе шунки, ребра, филе, колбаси или филе по професионален, но лесен начин във вашата пушилня – с помощта на този комплект куки от неръждаема стомана. Техният дизайн ще ви позволи да подредите домашно приготвените продукти удобно в пушилнята, както и по-късно, когато се съхраняват в кухнята или килера. Можете успешно да използвате куките и за окачване на зрели меса или продукти, предназначени за сушене - преди опушване, например.
 
 
 
Куките са сертифицирани за контакт с храни. Изработени са от тел от неръждаема стомана AISI 304 (полутвърда, с якост до 1000 MPa), което гарантира тяхната издръжливост и ги прави напълно годни за продължителна употреба, дори и при интензивно натоварване. Устойчиви са на високи температури и не се деформират. Благодарение на класическата си форма и стандартен размер, тези куки пасват на всеки тип опушвалня в задния двор и могат да бъдат окачени на всякакви пръти с дебелина до 56 mm.
 
Куките трябва да се измият преди употреба.
 
 
 
Размери на куката:
 
дължина - 120 мм
външен диаметър - 4 мм
 
Цената е за 1 брой.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!