<

18 л. Дестилатор с два утаителя

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 343218
519,00 лв.
Потопете се в света на фината дестилация с нашия практичен изпъкнал комплект, предлагащ не само изключително качество и уникален стил, но и възможност за разширяване или размяна на компоненти, когато вашите нужди се променят.
 
 
 
Дестилаторът 18 classic Convex е професионален, модулен дестилатор с 18 L контейнер, два утаителя и кондензатор. Представлява пълен комплект, изработен от висококачествена неръждаема стомана (INOX), предназначен за използване върху всички видове котлони.
 
 
 
Продуктът се отличава със следните характеристики, между другото:
 
Високо качество - изработени от неръждаема стомана и издръжливи пластмасови компоненти, херметични, с прецизни връзки и характеризиращи се с оперативна ефективност и издръжливост.
Може да се използва на различни източници на топлина - на електрически, индукционен, керамичен, газов или серпентина.
Включени са два електронни термометъра - осигуряващи прецизни измервания на температурата по време на процеса на дестилация.
Висока ефективност - контейнерът от 18 L позволява дестилирането на голям обем течност (препоръчително е обаче да не надвишава 90% от капацитета).
Пълен комплект - комплектът включва контейнер 18 L с изпъкнал капак, кондензатор с два утаителя, два електронни термометъра с включени батерии, вентили за утаителя, два маркуча, конектор за подаване на вода, елементи за монтаж и ръководство за употреба.
Разширяем комплект - контейнерът и капакът са съвместими с други дестилационни модули, предлагани от BROWIN.
 
 
Дестилаторът е оборудван с контейнер от 18 L (с препоръчително ниво на пълнене до 90% от капацитета и не по-малко от 25%) и кондензатор с 2 утаителя и 2 термометъра, позволяващи дестилацията да се извършва без допълнително оборудване. Този комплект е подходящ за използване при различни източници на топлина. Два прецизни термометъра със сонди улесняват контрола на температурата – вътре в контейнера и в утаителя. Пластифициран PVC маркуч със съединител позволява бързо свързване на водоснабдяване и дренаж. Силиконовият маркуч служи за събиране на дестилата.
 
 
 
Куполообразният капак на контейнера (изпъкнал тип) е иновативен дизайн, който осигурява равномерна кондензация на парите, което води до дестилат с отличен вкус и аромат. Формата на капака позволява потенциално разпенване на партидата или кашата, без риск от замърсяване на колоната и нейното пълнене.
 
Куполообразната форма, вдъхновена от класическите аламби с „лебедова шия“, повишава стабилността на цялата колона, дори и при висок дестилатор, което също се изразява в повишена стабилност на целия процес на дестилация. Куполният капак има само основен отвор за монтиране на колоната.
 
 
 
Използването на неръждаема стомана от надеждни доставчици гарантира, че вашият дестилат ще бъде с високо качество - чист, без замърсявания и нежелани аромати.
 
Нашият съд е не само издръжлив, но и лесен за почистване, така че вашето дестилиране винаги ще бъде първокласно.
 
 
 
Избистрителите позволяват производството на по-чист дестилат с по-високо алкохолно съдържание. Те изпълняват няколко важни функции, включително предотвратяване навлизането от контейнера на по-тежки фракции, които са нежелани в крайния продукт. Те също представляват пространство, където се извършва многократна проста дестилация, което позволява получаването на по-чист дестилат, като в същото време се намалява консумацията на вода в кондензатора.
 
 
 
Дестилацията никога не е била толкова лесна! Нашият изобилен опит, стремежът ни да търсим нови и подобрени решения и фокусът ни върху високото качество ни позволява да предлагаме доказано специализирано оборудване за дестилация.
 
Контейнерът и капакът са напълно съвместими с модулите за дестилация, предлагани от BROWIN - когато имате този дестилатор, можете да го надстроите с компоненти като конектори, рефлукси, ревизионни стъкла, кондензатори или дори странични приемници.
 
 
 
ЕЛЕМЕНТИ НА КОМПЛЕКТ:
 
18 L контейнер с куполообразен капак
Глава - класически кондензатор с два утаителя
Пластифициран PVC маркуч с бърза връзка за свързване на водопровод
Силиконов маркуч за поемане на дестилата
2 утаител клапани
2 монтирани на рамка електронни термометъра със сонда
Аксесоари
Ръководство за употреба на Англииски
 
 
Контейнер
 
18 L контейнер с отвор за сондата на термометъра
(изпъкнал) куполен капак със силиконово уплътнение и отвор за монтаж на колона
2 дръжки за придвижване
5 затягащи скоби
материал: неръждаема стомана
източници на топлина: електрическа, индукционна, керамична или газова готварска печка или нагревателна спирала
препоръчително пълнене: не повече от 90% и не по-малко от 25% от обема на контейнера
 
 
Дестилационен агрегат
 
· кондензатор с два утаителя, изработени от неръждаема стомана, завинтени към контейнера
 
два 1/8” сферични крана
пластифициран PVC маркуч: 2м
силиконов маркуч 15см
PTFE лента за монтаж на клапани
 
 
Електронни термометри
 
термометър за отчитане на приблизителната температура вътре в контейнера
термометър за измерване на температурата на парите вътре в утаителя
2 рамки за термометър
2 сонди от неръждаема стомана с кабел с дължина 100 см
температурен диапазон: от -50oC до +110oC Толеранс: +/-1oC
точност: 0.1oC
батерии за термометър

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!