<

Комплект семена за покълване - 10 опаковки

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 745755
19,99 лв.
Комплект от 10 опаковки различни семена, предназначени за покълване, това е идеален пакет за всеки който иска да обогати храната си със здравословни и вкусни собствено отгледани кълнове. Комплектът включва внимателно подбрани семена, които ще ви осигурят успех в домашното отглеждане на кълнове, независимо дали правите първите си стъпки в тази област или вече имате опит. Нуждаете се само от домашна покълвачка и време, за да направите вашите сандвичи, салати,сосове и други ястия още по-апетитни и питателни. Вашите близки със сигурност ще харесат атрактивните ястия с кълнове.
 
Голям комплект семена за покълване, включващ 10 сашета - благодарение на този комплект лесно ще отгледате всякакви кълнове.
Комплект за начинаещи и любители на кълновете - изобилен пакет от семена, който ще бъде чудесен или като стартов пакет, или като комплект за последователно култивиране на кълнове.
Най-търсените видове семена за покълване - този комплект ще осигури набор от кълнове с атрактивен външен вид и разнообразен вкус, благодарение на които вашите ястия никога повече няма да са скучни.
Правилно подбрано количество семена - съдържанието на опаковката с всеки вид семена е достатъчно за еднократно отглеждане. Това позволява тестване на вкуса на дадени кълнове, получаване на задоволителни култури и добро използване на кълновете.
Отличен вкус и здраве заедно в чиния – кълновете са истинска суперхрана, естествени, здравословни и вкусни екстри, които можете да използвате през цялата година. Те също така осигуряват лесен достъп до ценни витамини и минерали.
 
 
  Този комплект семена за покълване е богата опаковка, която ще бъде оценена от всеки любител на кълновете. Също така е комплект мечта за тези, които само искат да започнат да култивират кълнове и да научат техните вкусове. Целите десет сашета от най-популярните видове семена ще ви позволят да култивирате различни кълнове, благодарение на които ястията ви ще станат по-привлекателни - с подобряване както на външния вид, така и на вкуса на вашите салати или сосове. Това със сигурност ще бъде оценено от всички членове на домакинството и особено от децата, чиито сандвичи никога повече няма да омръзнат. Освен това кълновете съдържат много витамини, необходими за доброто здраве, като витамини А, В, С, Е и Н. Те също са богати на минерали: калций, желязо, сяра, манган, калий, цинк и селен. Можете да сте сигурни, че култивираните кълнове няма да съдържат никакви химикали или изкуствени добавки.
 
Съдържанието на опаковка с всеки тип семена е идеално за еднократно отглеждане. Това позволява научаване на вкуса на дадени кълнове, получаване на задоволителни култури и добро използване на кълновете.
 
 
 
Семена, включени в комплекта - 10 опаковки / сашета:
 
- репички (5 г)
 
- кресон (5 гр.)
 
- люцерна (5 г)
 
- броколи рабе (5 г)
 
- Червено руско зеле (5 гр.)
 
- слънчоглед (4 г)
 
- соя (6 g)
 
- боб г (6 гр.)
 
- Мек микс (5 гр.) - люцерна (люцерна), боб мунг, репичка дайкон, репичка Китайска роза, зелена, кафява и червена леща
 
- Пикантен микс (5 гр.) - боб мунг, репичка дайкон, репичка Чайна Роза, кафява горчица, зелена и червена леща.
 
 
 
Нашата продуктова гама включва и различни кълнове – лесно ще изберете модел, идеален за вас или за нуждите на вашето семейство. Започнете да отглеждате любимите си кълнове у дома и се наслаждавайте на вкуса им независимо от времето на годината!
 
 
 
Комплект семена за покълване също ще бъде оригинален и полезен подарък за всеки любител на здравословната домашна кухня.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!