<

Буркан за кълнове + 5 пакета семена

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 745753
22,50 лв.
Благодарение на специално проектирания капак с цедка, този иновативно въртящ се капак за буркан  за кълнове  позволява отглеждане на кълнове в буркан, наклонен под ъгъл от около 15°. Приложеният разтвор позволява правилно оттичане на водата и позволява оптимална циркулация на въздуха при отглеждане на кълнове. Цедката в капака може да се използва за източване на течности от други продукти (напр.: консервирани плодове и зеленчуци) или за отделяне на утайки или фини фракции. Комплектът включва 5 опаковки семена за покълване.
 
Безопасен за употреба - лещовидната форма на цедката се приспособява идеално към ръба на буркана. Водата не се разлива върху капака и не е необходимо да използвате допълнително уплътнение, върху което се натрупват нежеланите микроби.
Както за малки, така и за големи нужди - специално проектираният капак за покълване може да се използва с всеки буркан или друг съд с външна резба тип twist-off и диаметър 82 mm. Благодарение на това вие решавате размера на отглеждането, като избирате по-малък или по-голям буркан.
Многофункционален - цедката може да се използва не само за правилно оттичане на водата в кълновете, но и за прецеждане на течности от други продукти или за отделяне на утайки и фини фракции. Също така работи отлично за приготвяне на чай.
Компактен и елегантен - ккомплекта може да се използва у дома, на работа или на почивка. Винаги под ръка, той ще затвърди добрите хранителни навици и ще представлява атрактивна декорация на кухнята.
Включени 5 опаковки семена за покълване - заедно с покълвателя получавате 5 опаковки семена за отглеждане на кълнове.
 
 
Нашият иновативен продукт  за буркани тип twist-off разполага със специално проектиран капак, който позволява отглеждане на кълнове в буркан, наклонен под ъгъл от около 15°. Благодарение на това решение водата се оттича правилно, което също допринася за много добра циркулация на въздуха по време на отглеждане. Можете също така да използвате цедката за източване на течности от други продукти (напр.: консервирани плодове и зеленчуци) или за отделяне на утайки или фини фракции. Усукващата се резба, проектирана на капака, е съвместима с всеки буркан или друг контейнер, който има външна резба с диаметър 82 mm. В Browin иновативните решения никнат през цялата година! Вижте сами колко е просто и отгледайте сами вкусни кълнове!
 
 
 
Как да използвам:
 
1. Изсипете семената от кълнове в буркана: в зависимост от растителния вид теглото на семената ще се различава. Например пълен буркан с кълнове от репички могат да се получат чрез култивиране на около 6-8 g семена.
 
2. Завинтете кълновете за въртене върху буркана и след това напълнете буркана с вода и оставете семената да се накиснат цял ден.
 
3. На следващия ден източете водата - не е необходимо да отвивате капака. Благодарение на лещовидната форма на цедката можете лесно да отстраните водата, като я източите в мивка. След това изплакнете семената със студена вода и поставете кълновете „с главата надолу“, така че цялата влага да изтече. Изплаквайте семената веднъж на ден, като след това винаги поставяйте кълновете върху капака.
 
Кълновете ще бъдат готови за консумация след 5-7 дни.
 
 
 
Комплектът включва:
 
- 580 ml буркан,
 
- капак с цедка,
 
- 5 опаковки семена:
 
репички (5 г),
броколи (5 г),
боб  (6 г),
Микс (5 гр.) - люцерна (люцерна), боб , репичка дайкон, репичка Китайска роза, зелена, кафява и червена леща,
Пикантен микс (5 гр.) - боб, репичка дайкон, репичка Чайна Роза, кафява горчица, зелена и червена леща.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!