<

Дървена поставка за вино - 12 бутилки

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 520012
28,50 лв.
Чудите се как да съхранявате вино? Дървената стойка за бутилки е най-доброто решение за съхранение не само на вино, но и на други алкохолни напитки като уиски или ром. Поставката за бутилки е практично и естетично решение, което може да побере 12 бутилки.
 
Правилно съхранение на вино - рафтовете на стелажа са наклонени под правилен ъгъл, за да осигурят правилно отлежаване и постоянен контакт между тапата и течността, предотвратявайки изсъхването на тапата и окисляването на виното.
Спестяване на място - дървената поставка за вино и спиртни напитки осигурява удобно и лесно съхранение на до 12 бутилки.
Издръжлив и стабилен - дървото е издръжлив материал, който може да издържи много години. Стелажът е проектиран по такъв начин, че поставянето му върху права повърхност гарантира, че бутилките с любимия ви алкохол лежат стабилно.
Екологично чист и естетичен - дървото е суровина, която може лесно да се обработва и рециклира. Освен това дървената библиотека изглежда красиво и ще придаде престиж на вашата изба.
Лесен за сглобяване - продуктът се доставя с инструкции и всички необходими компоненти за бързо сглобяване.
 
 
Поставката от борова  дървесина за 12 бутилки е семпла мебел, предназначена за съхранение на бутилки вино и други алкохолни напитки. Това е типична конструкция, състояща се от три рафта, които са прикрепени към дървени страни.
 
Всеки рафт може да побере 4 бутилки.
 
Такъв стелаж може да се постави в мазето, кухнята, всекидневната или трапезарията, осигурявайки практично и стилно решение за съхранение на бутилки от любимите ви напитки.
 
 
 
подробности:
 
- материал: естествена борова дървесина необработена
 
- брой бутилки: 12 бр
 
- рафтове: 3 бр
 
- брой бутилки на държач: 4 бр
 
- диаметър на полукръга на предния държач 35 мм
 
- ъгъл на наклон на бутилката на държачите: +/- 5°
 
- размери вис. 38 х дълж.43,4 х шир.25 см.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!