<

S-образни куки за опушване - 100 мм, фи 3 мм, 45° - 1 бр.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 311311
0,79 лв.
Куките за опушване, изработени от висококачествена неръждаема стомана, с традиционната S-образна форма и нарязани краища под ъгъл от 45°, са основен аксесоар за всяка  пушилня. Благодарение на тях няма да имате проблеми с окачването на подготвените за опушване порции и сте сигурни, че вашите месни деликатеси - шунки, карета, контрафиле, ребра или колбаси, както и сирене - ще останат в безопасност по време на целия процес, а ефектът на опушване ще отговаря на вашите очаквания. Ще получите равномерно опушени продукти с атрактивен външен вид. Универсалната форма на куките също заслужава да бъде оценена, както и техния остър край и издръжливост. Можете да ги използвате и в домашния си килер, например за окачване на зрели меса или продукти за сушене, предназначени за по-нататъшна обработка.
 
 
 
Професионално опушване - благодарение на тези традиционно S-образни куки за опушване с нарязани под ъгъл 45° краища, съвместими с пръти с дебелина до 25 мм, вие ще опушите любимата си шунка, ребра или карета по професионален начин. Можете да ги използвате и за опушване на сирене.
Удобен и лесен за използване - всяка кука от комплекта може лесно да се закачи на лоста в камерата за опушване, като острият й край трябва да се забие в подготвената порция.
Помощ при съхранение на месо - универсалният дизайн на куките позволява използването им и извън пушилня. Можете да закачите вашите шунки или колбаси върху тях и да ги оставите на правилната височина в килера, без да се притеснявате, че ще се повредят или ще бъдат нахапани от вашето куче или котка.
Идеален за отлежало месо - можете успешно да използвате тези куки, за да закачите месо, което искате да отлежи в удобна среда.
Здраво изпълнение - куките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, благодарение на което могат да се използват дълго време, като остават напълно функционални. Стоманата е устойчива на висока температура, деформация и ръжда. Куките са подходящи за контакт с храна.
 
Куките са сертифицирани за контакт с храни. Изработени са от тел от неръждаема стомана AISI 304 (полутвърда, с якост до 1000 MPa), което гарантира тяхната издръжливост и ги прави напълно годни за продължителна употреба, дори и при интензивно натоварване. Устойчиви са на високи температури и не се деформират. Благодарение на класическата си форма и стандартен размер, тези куки пасват на всеки тип опушвалня в задния двор и могат да бъдат окачени на всякакви пръти с дебелина до 35 mm.
 
Куките трябва да се измият преди употреба.
 
 
Размери на куката:
 
дължина - 100 мм
външен диаметър - 3 мм
Цената е за 1 брой

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!