<

Черни капачки Ø 66/4 - 10 бр

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 136016
0,00 лв.
Черният цвят сам по себе си е елегантност. Такъв е и случаят с нашите черни капачки за буркани. Вписват се идеално във всеки интериор и затварят буркани с диаметър fi 66. Не чакайте да ги купите за вашите консерви или да затворите насипни продукти в буркани.
 
Полезни в кухнята – тези класически черни въртящи се капаци ще ви позволят да затворите любимите си домашно приготвени консерви, насипни продукти, билки и подправки и течности в буркани, благодарение на които няма да се притеснявате, че ще ги разлеете или ще станат развалени!
Високо качество – капаците са изработени от поцинкован метал, устойчив на лимонена киселина, готварска  сол и оцет – имат уплътнителен слой отвътре.
Стегнатост на затваряне – този въртящ се капак с диаметър Ø66 разполага с 4 зъба, които позволяват плътно затваряне  на буркана, без да се притеснявате за достъпа на въздух до вътрешността на буркана.
Консервира се под контрол – щракващият капак позволява да се провери дали бурканът е затворен плътно и пастьоризиран правилно!
Комплект от 10 броя.
 
Допълнителното предимство на този капак е неговата щракваща горна част, която позволява да се провери плътността на буркана и дали е пастьоризиран правилно.
 
Капаците се продават в големи опаковки по 10 бр - идеални са за приготвяне на любимите ви консерви или за съхранение на сушени продукти. Можете да пишете върху капачките например с бял маркер.
 
 
 
Забележка!
 
Затегнете само до първия ограничител.
 
Посочените размери са за 1 капачка.
 
Капачките се продават в опаковки, съдържащи 10 броя от продукта.
 
Цена за опаковка (10 броя).

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!