<

Релефно фолио ръкав - за вакуумно запечатване, 28 х 600 см

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 320637
14,20 лв.
Добре дошли в света на иновативните решения - и се възползвайте от нашето релефно фолио, което повишава стандартите за удобство и издръжливост при опаковане на храни и защита на продуктите по време на съхранение. Специално разработено за машини за вакуумно запечатване, нашето релефно фолио под формата на дълга прозрачна обвивка, която се нарязва според нуждите, е ключът към запазването на вашите продукти свежи и вкусни за дълго време. Увеличете свежестта на домашно приготвените храни с този продукт (и машина за еакумиране) и лесно приготвяйте порции за готвене sous-vide.
 
Специалната назъбена структура на фолиото - гофрирана от едната страна и гладка от другата - осигурява професионално, удобно опаковане и идеално съхранение на храна. На ваше разположение са цели 6 метра фолио с ширина 28 см.
 
 
 
Характеристики на нашето назъбено фолио:
 
Защита за всички видове продукти - независимо дали искате да съхранявате месо, колбаси, риба, сирена, билки, подправки, сушени ядки и плодове, плодове, ядки или гъби - нашето релефно фолио ще им осигури отлична защита, удължавайки срока им на годност и ги предпазва от загуба на свежест.
Практичен и безопасен - висококачественото релефно фолио (релефно от едната страна, гладко от другата) е предназначено за контакт с храна и ще намери много приложения във всяка кухня.
Дълбок, кръгъл модел на оребряване за подобрена ефективност - фолиото е проектирано за бързо и ефективно изсмукване на въздуха. Релефният дизайн оптимизира ефекта на вакуумно опаковане.
Подходящо за всички видове машини за запечатване - независимо от вида на вакуумното запечатване, нашето универсално използваемо набраздено фолио е готово за употреба.
Лесно и бързо запечатване - опаковайте и съхранявайте голям брой порции удобно и безпроблемно - имате на разположение ръкав с размер 28 х 600 см, идеален особено за по-дълги продукти, които могат да бъдат нарязани според нуждите.
Високо качество на добра цена - нашите запечатващи фолиа се отличават с качество и достъпност.
 
 
Благодарение на вакуумното опаковане на храни, вие гарантирате, че продуктите са защитени от бактерии и мухъл. Храната не изсъхва и остава годна за консумация по-дълго, а всички продукти остават здравословни, като в същото време запазват вкуса и хранителните си вещества. Вакуумното запечатване предоставя неограничени възможности - помага за по-доброто планиране и управление на пазаруването, както и внася ред във вашата кухня, хладилник и фризер. Това е чудесен начин да избегнете пилеенето на храна и да използвате по-добре ресурсите в хладилника. Можете да опаковате основно всичко - плодове, зеленчуци, сирене, месо, преработено месо, риба, готови ястия, сладкиши, както и различни насипни продукти.
 
Открийте предимствата от използването на нашето релефно фолио - вижте как съхранението на храна може да бъде лесно и да осигури спестяване на пари.
 
 
 
Технически предимства на нашето релефно фолио:
 
Многослойна повърхност, изработена от здрав PA/PE материал, осигурява здравина и устойчивост на разкъсвания и пробиви: дебелина на набраздената страна: 100 микрона (µ), на гладката страна: 80 μ.
За използване в температурен диапазон от -20°C до +100°C – можете да го съхранявате във фризер, да го затоплите в микровълнова фурна и да го използвате в sous vide.
Безопасност на материала – материалът не съдържа вредни вещества като BPA, фталати и олово, което гарантира пълна безопасност на вашите хранителни продукти.
 
 
Очаквано удължаване на срока на годност:
 
Хранителни продукти
 
домашни птици 2-3 дни -> 5-9 дни
кашкавал 5-10 дни -> 20-40 дни
сурови зеленчуци 3-5 дни -> 10-20 дни
пресни плодове 3-7 дни -> 7-20 дни
печено месо 2-3 дни -> 7-10 дни
хляб 2-3 дни -> 5-7 дни
 
 
Замразени продукти
 
домашни птици 6 месеца -> 24 месеца
кашкавал 6-12 месеца -> 24 месеца
сурови зеленчуци 6-10 месеца -> 24 месеца
пресни плодове 6 месеца -> 24 месеца
печено месо 6 месеца -> 24 месеца
хляб 6-8 месеца -> 24 месеца

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!