<

Полуавтоматичен инжектор за месо с маркуч и комплект игли

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 311109
75,90 лв.
Искате да сушите месото бързо, прецизно и удобно? Този модерен, полуавтоматичен, лесен за използване инжектор с комплект игли и маркуч ще отговори на вашите нужди, особено ако цените ефективността. Решенията, използвани в този продукт, го поставят сред най-добрите практични домашни инжектори с професионални възможности и впечатляващ дизайн. С този уред можете да сушите месо често и удобно, дори и по-големи порции от него.
 
 
 
Характеристики, които отличават този инжектор:
 
Качество и ефективност - този професионален, полуавтоматичен инжектор ще гарантира, че ще мариноването не   месото  ви е перфектно - бързо, лесно и ефективно.
Прецизно и равномерно впръскване - уредът ще ви позволи да използвате колкото искате марината и да я разпределите точно, за да постигнете правилната наситеност за всяка порция месо.
Регулируема глава с 3 обема на впръскване - благодарение на усъвършенстваната глава можете да изберете количеството марината, което да приложите: 5 ml, 10 ml или 15 ml, като регулирате интензитета на втвърдяване според препоръките в рецептата и според собствените си вкусови предпочитания .
Практичен 1,5 м маркуч с тежест - инжекторът е снабден със здрав, дълъг маркуч с тежест. Теглото спомага за задържането на маркуча в марината и улеснява удобното му поставяне в различни съдове.
Комплект от 4 игли с различен диаметър - комплектът включва две игли с диаметър 3 мм и две с диаметър 5 мм. Това предлага възможност за шприцоване на различни видове месо по начин, адаптиран към техния размер, форма и структура.
Здрав дизайн и лесна работа - Предимствата на инжектора включват неговата здрава конструкция, която гарантира издръжливост и надеждност, докато простата работа на машината означава, че дори начинаещ производител на колбаси ще може да се наслади на отлични резултати.
 
 
Вижте този практичен инжектор със страхотни характеристики и модерен дизайн. Той идеално ще допълни вашата работилница за колбаси и ще предостави нови възможности за Направи си сам.
 
Ефикасният и лесен за използване инжектор е основен инструмент за всеки, който желае да подобри качеството на своите колбаси - и този модел ще бъде оценен както от опитни майстори, така и от ентусиасти, които едва сега започват своето приключение с колбаси. Представеният инжектор е не само ефективен и прецизен, но и удобен за използване и почистване. Процесът на приготвяне е направо интуитивен, а нанасянето на марината е бързо и лесно.
 
Дълъг 1,5 м пластмасов маркуч с тежест ще ви позволи да изтеглите толкова марината, колкото ви е необходима от контейнера - в зависимост от размера на порцията, която ще сушите, структурата на месото и указанията в рецептата. Ще оцените стабилността на иглите, многофункционалната, ергономична дръжка за засмукване на марината и инжектиране на месото, както и автоматично пълнещия се резервоар и регулируем обем на впръскване (5, 10, 15 ml). В комплекта има 4 игли с различен диаметър: две с диаметър Ø3 mm и две с диаметър Ø5 mm и резервен пръстен (фиксиращ пръстен за иглите).
 
 
 
Изпробвайте този практичен инжектор и развийте успешно своята кулинарна креативност!
 
 
 
Моля, обърнете внимание: Преди да използвате устройството, моля, запознайте се внимателно с ръководството за употреба, включено в опаковката.
 
Комплектът съдържа малки части и остри игли - бъдете внимателни, когато използвате инжектора. Съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца и домашни любимци.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!