Булгурът се получава от сварени, изсушени и натрошени зърна от твърда пшеница, особено популярна в Близкия изток. Съдържа най-много фибри от всички налични зърна. Приложение: като добавка към топли ястия, салати и сладки десерти. Начин на употреба: добавете 1 чаша зърно към 2,5 чаши вряща вода. Гответе на слаб огън за около 7 минути. Оставете настрана, докато водата се абсорбира напълно. Страна на произход: Турция/Украйна Таблица на хранителната стойност на 100 g продукт: Хранителна стойност: 100 гр Енергийна стойност 1425 kJ / 342 kcal мазнини: - наситени мастни киселини 1,72 гр 0,27 гр Въглехидрати: - захари 75,9 g 0,08 гр Фибри 12 гр Протеин 11,3 g сол** 0,01 гр
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.