<

Матова ленена връв за връзване на месо (240 ° C) 190 m

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 310213
19,50 лв.

• Канап за врързване на домашно и обработено месо - незаменима част от оборудването на всеки ентусиаст за домашната обработка на месото, улесняващо връзването на месни продукти. приготвяне и печене, без да се променя ароматът или вкусът на приготвеното месо. • Устойчив - този канап позволява окачването на месото на кука без никакви притеснения • Други приложения - конецът може да се използва и в двора или за опаковане на подаръци. • Удобна, голяма макара - улеснява съхранението, без риск от заплитане. Ленен канап за връзване на месо - за ръчно връзване на месо, предназначено за опушване или приготвяне, или за връзване на рула за времето на печене. Използваните естествени материали позволяват термична обработка на месо (до 240 ° C), без да променят неговия аромат или вкус. Нишката е много здрава, благодарение на което месото може да бъде окачено на кука, без да се притеснявате, че може да падне. Продуктът разполага със сертификат на Полския национален институт по хигиена (PZH), който го одобрява за контакт с храна. Топлоустойчивост: 240 ° C Височина: 250 g Дължина: 190 m

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!