Колагенова обвивка FI 80, 5 М.
Те придават естествен вид на месните продукти, позволяват получаването на прекрасен цвят при опушване, пропускат добре вкусовите и ароматни фактори, пропускливи са за дим и водни пари и са издръжливи при пълнене и нарязване.
Как да използвате:
Накиснете обвивката в 10-15% разтвор на вода и сол при стайна температура за 30 минути. Цялата обвивка трябва да бъде потопена във вода.
Максималната температура на процеса на опушване е 90' C. Процесът на пара трябва да се извършва по такъв начин, че постепенно да се повишава температурата вътре в продукта. Максималната температура на процеса на варене е 75'C, максималната температура вътре в продукта е 72'C. След процеса на варене се препоръчва незабавно охлаждане на месото.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.