<
ПОДПРАВКИ

ПОДПРАВКИ

виж продукти

Лактаза - ензим, който премахва лактозата

  • Марка: SEROWAR
  • Кат. номер: SR357
18,69 лв. / 9,56 €
Моля, изберете:

Описание Спасение за хора с лактозна непоносимост - просто добавете няколко капки към обикновено мляко, изчакайте 24 часа и сте готови - можете да консумирате мляко без страх! Идеално и за производители на сирене и кисело мляко - такива продукти могат да се консумират от хора с лактозна непоносимост! Броят на хората с лактозна непоносимост се е увеличил през последните години. Лактазата е ензим, който се намира в тънките черва, чиято функция е разграждането на лактозата до глюкоза и галактоза. Лактозната непоносимост се причинява от липса на производство или ниско производство на лактаза, което прави човешкото тяло да има проблем с усвояването на лактозата, причинявайки проблеми с чревната флора. В повечето случаи, в тази ситуация, приемът с храната трябва да бъде силно ограничен. Течният ензим лактаза се предлага във висока концентрация и чистота. Този ензим лишава млякото от лактоза, като по този начин се получава мляко, напълно усвоимо от хора с лактозна непоносимост. Такова мляко може да се консумира директно или след обработка в нормални млечни/сирененски процеси. Липсата на лактоза всъщност не променя структурата, вкуса или трайността на крайния продукт. Начин на употреба: Добавете течността към мляко с температура около 5 градуса C, разбъркайте добре. Изчакайте 24 часа, като поддържате температура от 5 градуса C. Препоръчителната стандартна доза за температура в хладилник (около 5 градуса C) е 1 ml от препарата на 1 литър мляко. Времето за обработка е около 1 ден. ОПИСАНИЕ: - Лактазата е неутрален β-галактозидазен препарат, произведен чрез ферментация от селектиран щам дрожди. - Лактазата хидролизира лактозата в смес от глюкоза и галактоза. - Лактазата отговаря на спецификациите, препоръчани от JECFA (FAO/OMS) и FCC за ензими за употреба в храни. ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: - Активност: мин.: 5200 NLU/g - Работен диапазон: температура: 40–5°C pH: 6–7 (Активността се измерва съгласно FCC IV и се базира на 10-минутна хидролиза върху o-нитрофенил-ß-D-галактопиранозиден (ONPG) субстрат при 30.0°C +/- 0.1°C и pH 6.50. Параметърът се изразява в естествени лактазни единици (NLU). Съхранение: при съхранение при температура 0–6°C, запазва декларираната активност поне две години

Подобни продукти

Ревюта

( )

Оценете

Лактаза - ензим, който премахва лактозата

Вашата оценка

Грешка при изпращане на оценката.

Все още няма ревюта за този продукт
Добави Ревю

Вашето ревю беше изпратено успешно!

Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!