<

Колагенови обвивки Ø55 - 4m 100 ° C

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 310301
10,71 лв.

За приготвяне и опушване - тази изкуствена белтъчна/колагенова обвивка за колбаси е подходяща за приготвяне на печени, попарени и домашно приготвени топли, горещо и студено пушени продукти. За различни колбаси - тази обвивка ще ви позволи да приготвите изискани колбаси сами. Лесно за използване - тази обвивка е много лесна за използване - преди пълненето е достатъчно да се потопи във физиологичен разтвор за 15 минути и след това трябва да се напълни плътно, да се завърже, и да се обработи. Има издаден сертификат на Полски Националния институт по хигиена- - продуктът е тестван и одобрен за контакт с храни, включително храни, подлежащи на високотемпературна термична обработка.Подробни данни - корпусът е термоустойчив до 100 ° C. Единична опаковка съдържа обвивка в цвят карамел или кремав, с дължина 4 м и диаметър 55 см. Висококачествена изкуствена протеинова обвивка за колбаси, включваща сертификат на Полски Националния хигиенен институт, позволяваща бърза и лесна подготовка домашно обработено месо. Обвивката е одобрена за контакт с храна, термоустойчив е до 100 ° C и позволява обгаряне до температура от 75 ° C, опушване до 90 ° C и обработка в хладен дим до 40 ° C. Можете да го използвате за приготвяне на домашно попарено и пушено месо и колбаси. Подходящ е и за приготвяне на узряващи колбаси. Една опаковка съдържа обвивка в кармелен или кремав цвят с дължина 4 м и диаметър 55 см. Забележка! Преди пълнене обвивката трябва да се потопи за 15 минути в 10-15% физиологичен разтвор (1/2 стъклена чаша сол на 1 L вода) с температура 20 ± 5 ° C. Плътно напълнената обвивка трябва да бъде завързана и подложена на обработка, подходяща за предвидения вид колбас.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!