<

Естествени свински черва 28 / 30мм, 15м

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 310601
17,42 лв.

Перфектни за домашно приготвени наденички - естествените свински черва са подходящи за консумация и са основната съставка, използвана в домашното производство на колбаси. Високо качество и безопасност - естествените свински черва отстояват високото качество, което ви позволява да правите свои собствени колбаси и избягвайте нездравословни хранителни добавки и консерванти! Лесен за използване - преди употреба накиснете червата за около 20 мин. във вода при температура около 30 ° C и след това изплакнете вътрешността им с хладка вода. След този процес продуктът е готов за пълнене. Универсално - червата могат да се използват за всички видове колбаси и за различни методи на обработка; тънки колбаси на пара, пушени, скара, сушени и зреещи. 15 метра в пакет - когато купувате нашия продукт, ще получите 15 метра естествени свински черва, което ще бъде достатъчно за около 9 кг плънка от месо! Мечтаете ли да си направите вкусни колбаси у дома? Приготвянето на любимия ви колбас на пара, пушен, на скара, сушен или узрял вече няма да е проблем за вас! Естествените свински черва са годни за консумация, така че чрез избора им можете да приготвите любимите си колбаси и не е нужно да се притеснявате от добавянето на ненужни консерванти или химически добавки (обвивките са опаковани херметически с един консервант - сол!) . Естествените свински черва са идеални за приготвяне на всякакви тънки колбаси и разфасовки като: хвойнова наденица, обикновена наденица, бяла наденица, силезийска наденица, финландски грил, немски Bratwurst, френски Boudin blanc и Saucisse Montbeliard и др. пакетът съдържа 15 м черва. Средно за 1 кг плънка за месо са необходими около 1,6 m черва (в зависимост от калибрирането и вида на приготвения колбас, т.е. дебелината на парчетата месо, консистенцията на пълнежа). Дължината на обвивките трябва да бъде измерена след накисване във вода. Това е единствената обективна мярка. Най-надеждният резултат не се получава след разтягане на обвивките и използване на измервателната лента. Насоки за употреба: Преди употреба накиснете обвивките за около 20 мин. във вода при температура около. 30 ° C и след това изплакнете вътрешността им с хладка вода. Условия за съхранение: Преди отваряне - продуктът може да се съхранява при температура на околната среда, на сухо, не осветено от слънце място. Охлаждането е най-препоръчителният метод за съхранение, тъй като удължава срока на годност. След отваряне - препоръчителната температура на съхранение е от 0 до 14 ° C. След отваряне се препоръчва продуктът да се съхранява в хладилник, покрит със сол. Остатъците от червата могат също да бъдат замразени и използвани за други продукти. След размразяване продуктът не трябва да се замразява отново! Внимание! През зимните и летните сезони, при екстремни температури, продуктът се предлага само с възможност за лично получаване.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!