<

Естествени агнешки черва 18 / 20мм, 15м

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 310602
13,70 лв.

• Естествена и здравословна алтернатива - като правите собствени колбаси, можете да избегнете нездравословни добавки и консерванти, които често се използват в готовите месни продукти. • За приготвяне на колбаси Kabanos и Frankfurter без консерванти • Универсални - можете да използвате тези обвивки за направата на тънки попарени, пушени, скара, сушени или узрели колбаси, но те са подходящи за всички видове обработка на колбаси • Съдържанието на опаковка от 15 м е достатъчно за около 3 кг пълнеж от месо. • Можете да замразите неизползваната част от продукта Естествено овнешки черва за производство на всякакви тънки колбаси, като колбаси Kabanos или Frankfurter. Червата са опаковани херметически със сол, действаща като консервант. Една опаковка съдържа 15 м черва. Средно 1 кг пълнеж от месо изисква около 4,6 м черва, в зависимост от разликата в калибрирането и вида на приготвения колбас (количеството на използваната обвивка зависи от фактори като дебелина на парчетата месо и консистенция на пълнежа). червата трябва да се измерват след предварително накисване във вода. Това е единственият обективен начин за измерването им (след калибриране, но преди добавяне на сол). Най-надеждният резултат не се получава, след като обвивките се затегнат и измерват.Преди да се използват червата, те трябва да се накиснат за около 20 минути при температура около 30 ° C. Преди отваряне - съхранявайте при температура на околната среда до 20 ° C, в сухо място далеч от слънчева светлина. Най-добре е да съхранявате обвивките в хладилник, което удължава годността им за консумация.След отваряне - препоръчителната температура на съхранение е 0 - 14 ° C. Можете да замразите неизползваните обвивки без никакви проблеми и да ги използвате за направата на други продукти следващия път.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!