Новост на пазара - без повече усилия за покриване на шунки, пастет, сирена, риба и вегетариански ястия с подправки. Тази обвивка ще го направи за вас! Перфектно за шунковар - от нетъкан материал, който държи подправката и се вписва идеално в шунковар /pressure ham cooker/ с капацитет 1,5 кг! Можете да го използвате и за приготвяне на печена и опушена храна. Прекрасен вкус и аромат на цялото ястие - благодарение на равномерното разпределение на подправките върху нетъканата обвивка не е нужно да се притеснявате, че вкусът на вашето ястие ще бъде неравномерен! Не са необходими торбички! - не залепва по металните стени на шунковара /pressure ham cooker/, благодарение на което не е необходимо да се използват специални торбички. Продуктът е подходящ за приготвяне (до температура от 88 ° C), за печене и опушване (до 180 ° C - при условие че се гарантира, че корпусът се прилепва плътно към съдържанието). Корпусът не трябва да се навлажнява преди употреба. Този иновативен корпус с пикантна подправка е новост на пазара. Той осигурява отличен вкус и привлекателен външен вид и форма на домашно приготвените продукти! Той е много лесен и бърз за използване. Този универсален продукт е идеален за ястия, приготвени в шунковар с капацитет 1,5 кг. Ако нямате шунковар /pressure ham cooker/, това не е проблем - можете сами да изрежете парче по размер и да го използвате за покриване на другите ви домашни меса (попарени, сушени или сурови за зреене), сирена, печено, пастет и риба - без значение дали са печени или пушени. Когато използвате корпуса без шунковар , е необходимо да се уверите, че той плътно прилепва към продукта - напр. в случай на сирене е необходимо да се осигури съдържанието срещу движение, като се използва мрежа или калъп за производство на сирене, а в случай на месо чрез поставяне на съда в форма за печене, мрежа за месо или филм за печене. върху което се разпространява подправката, не се залепва към уреда и изпълнява изолираща функция, благодарение на което не е необходимо да се използват специални торбички за шунковар . Цветната и фрагментна подправка ще покрие ястието перфектно и трайно. Важно! Продуктът е подходящ за приготвяне (до температура от 88 ° C), печене и опушване (до 180 ° C - при условие, че се гарантира, че обвивката се прилепва плътно към съдържанието). Не трябва да се навлажнява преди употреба. Как да използвате корпуса шунковар /pressure ham cooker/: 1. Увийте съда в корпуса, като страната за подправяне е обърната към храната (което позволява прехвърляне на подправка върху храната), а светлата страна е обърната навън. Поставете опакованата храна в шунковара /pressure ham cooker/ и започнете да се опарвате в съответствие с ръководството, предоставено с устройството. След термична обработка бързо охладете шунковара /pressure ham cooker/ и извадете съда в корпуса. Отстранете внимателно обвивката (подправката ще остане върху храната). Бон аппети! * В случай на фрагментирано съдържание е най-добре първо да поставите корпуса в устройството и след това да опаковате съдържанието в него. Важно! Нагарът в корпуса по нищо не се различава от обикновеното попаряване в тенджера за шунка под налягане . Необходимо е само да се уверите, че температурата на обгаряне НЕ надвишава 88 ° C ! След като обработката приключи, оставете устройството да се охлади. Преди да извадите съдържанието, сложете тенджерата за шунка под налягане за момент в гореща вода - това ще улесни изваждането на съда от тенджерата за шунка под налягане. Важно! Не забравяйте да отстраните нетъканото от готовото ястие по нежен начин, така че на повърхността на храната да останат само подправките. Как да използвате корпуса без шунковар: Когато приготвяте ястие във форма за печене, със страната за подправяне нагоре, и сложете съдържанието във формата и го изпечете в съответствие с указанията на използваната рецепта. Ако използвате обвивката за подправка на сирене или пушено месо, осигурете съдържанието срещу движение с помощта на мрежа. Когато печете ястие във фурна, можете също да увиете храната във филм за печене. Не забравяйте да не превишавате температурата от 180 ° C по време на печене или опушване! Опаковката включва 2 обвивки, подходящи за шунковар с капацитет 1,5 кг. Най-добре преди: вижте датата на гърба на опаковката. Съхранявайте на сухо и хладно място. Състав: подправки в различни пропорции 76,9% (черен пипер, кориандър, лук, чесън, бял пипер, лют пипер, бахар, ким), модифицирано нишесте, овлажнител: глицерин, сгъстител: карбоксиметилцелулоза натриева сол. Може да съдържа синапено семе.