Суха хлебна мая за хляб, сладкиши и пица. Препоръчва се специално отделен, активен щам на дрождите Saccharomyces cerevisiae за бърза ферментация на тестото. Дозирайте маята според рецептата . 8 g суха мая е еквивалентна на 25 g прясна мая. Можете да смесвате маята директно с брашното. След това добавете останалите съставки, омесете тестото, оставете на топло място, докато узрее печене според рецептата. Компоненти: изсушени Saccharomyces cerevisiae дрожди растително масло акация [E414] аскорбинова киселина [E300] моностеаринов сорбитолу [E491] След отваряне съхранявайте в херметически затворен съд на тъмно, сухо и хладно място.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.