Добри хранителни стойности - закваска от спелта с мая и малц е гаранция за висококачествени натурални съставки и винаги успешни домашни сладкиши, хляб и други, които остават свежи по-дълго от тези, закупени в пекарните! Лесно използване - закваската е веднага готова за употреба. Можете да го използвате лесно, както във фурната, така и с помощта на машина за хляб. Вкусен вкус на домашно приготвен хляб - благодарение на използването на закваска, ще приготвите до 750 г домашно приготвен хляб с уникален, сладък, леко орехов вкус, възхитителен аромат, сочна, лека трохичка и хрупкава коричка. По-добра смилаемост на хляба - сладкишите от спелта без никакви добавки са лесно смилаеми. Следователно хлябът е по-здравословен, по-добре смилаем и може да бъде част от диетата на деца и възрастни хора. Спелтата е разнообразие от пшеница, богата на микро- и макроелементи, витамини, диетични фибри и аминокиселина, която облекчава стреса. Редовната консумация на хляб от спелта има положителен ефект върху имунната система, улеснява концентрацията и предпазва организма от сърдечно-съдови заболявания. Ако искате да се погрижите за здравето на своите близките, си пригответе по един прост и бърз начин в собствения си дом! Една опаковка закваска с мая е достатъчна за изпичане на питка до 750 г. Пакетът съдържа две сашета - едното съдържа закваска, а другото съдържа специално подбрана мая. Продуктът е подходящ както за печене на хляб на фурна, така и в специална машина. Натуралният състав е гаранция за здравословно печене, без изкуствени вещества и подобрители на вкуса. Хлябът със закваска от спелта остава по-дълго свеж, има сладникав, леко орехов вкус, сочна трохичка и хрупкава коричка. Хлябът със закваска от спелта има висока усвояемост - лесно се смила и може да бъде част от диетата на деца и възрастни хора. Рецепта за печене на 750 г хляб от кваса от спелта Компоненти: 320 мл хладка вода, 10 г сол, 500 г пшенично брашно, тип 500-750, 1 оп. закваска от спелта с мая (квас и мая). По избор: 2 супени лъжици семена, например слънчоглед, тиква, соя. Фурна: Използвайте съставките, изброени по-горе, за приготвяне на тесто - докато получите маса стане еластична консистенция. Оставете за около 1 час. покрито на топло място. След това замесете тестото отново (достатъчно е за кратко време) и го сложете във формата. Оставете го на топло място отново - докато втаса, така че тестото да удвои размера си. Междувременно поставете купа с вода във фурната за затопляне, за да запазите хлебната кора и да поддържате трохите влажни. Печете в предварително загрята фурна за около 1 час. при 200 ° C. Автоматична машина за производство на хляб: Добавете изброените съставки в купата на машината в дадения ред и задайте основната програма (BASIC) за средно кафява кора. Хлябът ще бъде готов след около 3 часа. Състав: изсушена пълнозърнеста квас от спелта 57,9% (смлени продукти от спелта), сушени дрожди 42,1% (S. cerevisiae, емулгатор: сорбитан моностерат). Естествен продукт, който се променя. Внимание! Съдържа глутен. Съхранявайте на сухо, хладно, сенчесто място. ЗАБЕЛЕЖКА: Здравословен продукт, продаван в резервна опаковка