<

Ръжена закваска с мая и малц - 23 g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 409421
3,68 лв.

Добра хранителна стойност - ръженият квас с мая и малц гарантира висококачествени натурални съставки и които са предпоставка успешно домашно печене, осигурявайки хляб, който остава свеж по-дълго от закупения от пекарна! Лесен за използване - квасът е готов за незабавна употреба. Използвате го лесно, за печене на хляб във фурна или в автоматизирана машина за печене на хляб. Вкусен вкус на домашен хляб - с този квас можете да направите до 750 г домашен хляб с уникален леко кисел вкус, прекрасен аромат, тъмна и мека трохичка и хрупкава златистокафява кора. По-добра смилаемост на хляба - домашно изпечен хляб, който не съдържа добавки, представлява отличен източник на протеини и диетични фибри. Такъв хляб е по-здравословен и по-лесно смилаем и може да бъде включен в диетата на деца и възрастни хора! Пресен, вкусен и хрупкав хляб всеки ден, без да излизате от дома?Изпечете сами хляба си у дома и изумете най-близките си! Естественият състав на ръжения квас с дрожди и малц гарантира здравословни печени продукти, които не съдържат изкуствени вещества и подобрители на вкуса. Хлябът, приготвен с ръжен квас, има отчетлив, леко кисел вкус, тъмна и мека трохичка и хрупкава златистокафява кора - и всичко това може да се постигне у дома само за няколко часа! Единична опаковка е достатъчна за печене на хляб с тегло до 750 g и е много лесна за използване. Една опаковка съдържа две сашета - едното с кваса, а другото със специално подбрана мая. Продуктът е предназначен за печене на хляб във фурна или в специална автоматична машина за печене на хляб. Продуктът е натурален Печените продукти на базата на квас с мая са богат източник на диетични фибри, благодарение на които те могат да бъдат включени в диетата на деца и на възрастни хора. Липсата на изкуствени и химически добавки кара печените продукти да останат по-дълго свежи. Предимства при използването на закваска: - по-добра усвояемост на хляба, - деликатен вкус, - хрупкава коричка, - по-привлекателен цвят на хляба, - мека трохичка, - удължена свежест на хляба. Рецепта за печене на 750 г хляб с ръжен квас. Състав: - 350 мл хладка вода, - 10 г сол, - 350 г пшенично брашно тип 500-750, - 150 г ръжено брашно тип 720, - 1 опаковка ръжена закваска с мая и малц за печене на хляб (квас и мая). По желание: - 2 супени лъжици семена, напр. слънчогледови семки, тиквени семки, соеви зърна. Фурна: Омесете тесто, направено от изброените съставки - трябва да получите еластична маса, която да не се придържа към съда. Оставете го за около 1 час под капак, на топло място. След това замесете тестото отново (достатъчно е да го направите за кратко) и го преместете във форма. Оставете го отново на топло място да втаса, докато удвои обема си. Междувременно поставете купа с вода във фурната, докато тя се загрява, благодарение на което кората ще бъде хрупкава, докато трохичката ще остане мека. Печете го в загрята фурна за около 1 час, при температура 200 ° C. Автоматична машина за печене на хляб: Добавете съставките в реда, в който са изброени, в купата на автоматичната машина и задайте програмата BASIC, за да получите умерено зачервена кора. Хлябът ще бъде готов след около 3 часа. Състав: смлени ръжени продукти, сушени дрожди S. cerevisiae, закваски от закваска, екстракт от ечемичен малц, растително масло, арабска гума (E414), аскорбинова киселина (E300), сорбитан моностеарат (E491). Този продукт е естествен. Информация за алергени: съдържа глутен. Съхранявайте на сухо, хладно и тъмно място.

Подобни продукти

Ревюта

( )

Оценете

Ръжена закваска с мая и малц - 23 g

Вашата оценка
Име:
Заглавие на ревюто:
Мнение:

Грешка при изпращане на оценката.

Все още няма ревюта за този продукт
Добави Ревю

Вашето ревю беше изпратено успешно!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!