<

Ръжена закваска със семена - 24 g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 409441
3,68 лв.

Предимства на използването на закваска: - по-добра усвояемост на хляба, - деликатен вкус, - хрупкава кора, - по-привлекателен цвят на хляба, - богата троха, - по-дълга свежест на хляба. - за 500 г - брашно Рецепта за 750 г хляб с ръжена закваска със семена. Съставки за хляб: 350 мл хладка вода, 350 г пшенично брашно тип 500-750, 150 г ръжено брашно тип 720, 1 опаковка ръжено закваска със семена, 3 супени лъжици рапично масло или зехтин, . 2 лъжици сол, 0,5 лъжица захар. Фурна: Замесете тесто от горните съставки, докато не се получи гладко тесто. Оставете настрана за поне един час покрито на топло място, така че тестото да удвои обема си. Междувременно поставете купа с вода в загряващата се фурна, като по този начин хлябът ще има хрупкава кора и влажна трохичка. Печете в предварително загрятата фурна за около един час при 200 ° C. В Машина за хляб: Добавете горните съставки в предвидения ред в купата на машината и задайте основната програма (BASIC), за да получите умерено кафява коричка. Хлябът ще бъде готов след около 3 часа ВНИМАНИЕ! Не добавяйте допълнително брашно. Тестото трябва да е лепкаво. Съставки: сушена ръжена закваска 33,4% (смлени ръжени продукти, екстракт от ечемичен малц, ) със семена 33,3% (слънчоглед 15%, ленено семе, черен кимион 6%), мая 33, 3% (сушени дрожди S. cerevisiae, емулгатор: сорбитан моностеарат). Не е за директна консумация. Съхранявайте на сухо, хладно, сенчесто място. Продуктът може да съдържа следи от горчица, целина, сусам, соя, глутен, ядки.

Подобни продукти

Ревюта

( )

Оценете

Ръжена закваска със семена - 24 g

Вашата оценка
Име:
Заглавие на ревюто:
Мнение:

Грешка при изпращане на оценката.

Все още няма ревюта за този продукт
Добави Ревю

Вашето ревю беше изпратено успешно!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!