<

Суха бирени дрожди BrewGo Lager - 11g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 406201
4,55 лв.

Посветен на производството на бира Lager - BrewGO Lager дрожди ще ви позволи да приготвите домашно приготвени бири Lager с характерно доминиране на малцови вкусове (сладост, хлебност, зърненост). За 20 литра бира - 11 г саше е достатъчно за 20 литра бира - благодарение на дрождите BrewGO Lager можете да приготвите по-голям запас от бира наведнъж, която да споделите със семейството или приятелите си! До 6% алкохол - внимателно подбраната дрожди BrewGO Lager ще ви позволи да получите до 6% алкохолно съдържание в домашните бири! Лесен за използване - смесете съдържанието на торбата в 100 ml вода при 27 ° C. След 30 минути се изсипва в контейнера с пивната мъст и след това се ферментира в продължение на 10-14 дни. Съставки - BrewGO Lager пивоварната мая е внимателно подбрана сушена мая Saccharomyces cerevisiae и сорбитан моностеарат (E491). BrewGO Lager дрожди за дъно ферментиращи дрожди, използвани за приготвянето на светла бира (включително пилцери, бокери). Те ферментират при по-ниски температури, утаяват се на дъното на ферментатора, оказват по-голямо влияние върху отделянето на въглероден диоксид, като по този начин правят бирата по-освежаваща и има по-чист и плътен вкус. След ферментацията бирата отлежава по-дълго при ниски температури и има по-дълъг срок на годност. Благодарение на този продукт, вие ще придадете на вашите продукти характерния малцов, неутрален и чист вкусов профил на Lager. Сашето от 11 g, съдържащо специално подбрана мая, е достатъчно за до 20 литра бира, което ще ви позволи да приготвите любимите си напитки за цялото си семейство и приятели! Маята е изключително лесна за използване, а бирите, приготвени с мая, имат алкохолно съдържание до 6%. Препоръчителната температура на ферментация на бирите, използващи тази мая, е приблизително 9-15 ° C, докато времето на ферментация е 10-14 дни. Указания за употреба: Изсипете съдържанието на плика в 100 ml вода при 27 ° C. Разбъркайте и след 30 минути изсипете в контейнера за малцова мъст. Провеждайте ферментация в продължение на 10-14 дни при 9-15 ° C. Състав: изсушена мая S. cerevisiae, емулгатор: сорбитол моностеарат

Подобни продукти

Ревюта

( )

Оценете

Суха бирени дрожди BrewGo Lager - 11g

Вашата оценка
Име:
Заглавие на ревюто:
Мнение:

Грешка при изпращане на оценката.

Все още няма ревюта за този продукт
Добави Ревю

Вашето ревю беше изпратено успешно!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!