Специално за бира Ale - дрождите BrewGO са продукт, който е незаменим при домашното пивоварство и който ще ви позволи да осигурите бира с най-висока ферментация от типа Ale с характерния си аромат и вкусов профил. За 20 литра бира - 11 g саше бира е достатъчно за 20 литра бирена мъст - с този продукт можете да приготвите наведнъж голямо количество от любимата си домашна бира и да се наслаждавате на вкуса й по-дълго! До 6% от алкохола - внимателно подбраният BrewGO Ale дрожди ще ви позволи да получите до 6% алкохолно съдържание във вашата домашна бира! Ферментацията трябва да се извършва при температура 12-25 ° C, оптимално 15-20 ° C. Просто за използване - смесете съдържанието на сашето със 100 ml вода с температура 27 ° C. След 30 минути изсипете получената течност в контейнера за малцов мъст и след това подложете цялата инсталация на ферментация. вкъщи? Или може би бихте искали да започнете своето приключение за варене на бира? Нашите дрожди BrewGO Ale ще ви улеснят в производството на различни сортове собствена домашна бира ALE. Тази мая осигурява енергична и почти пълна ферментация и също се характеризира с висока флокулация. Благодарение на този продукт ще си осигурите бира с естествен аромат и ароматен профил, характерен за алкохолните напитки от този тип - леко естерен аромат, без никакъв нежелан послевкус. Саше от 11 g, съдържащо специално подбрани дрожди, е достатъчно за приготвянето на до 20 литра бирена мъст, което ви позволява да приготвите тази отлична бира с най-висока ферментация, представяйки характеристиките, оценени от експертите - вашето семейство и приятели ще бъдат доволни! Тази мая е много лесна за използване, осигурява бърз старт и бирата, направена с нейното използване, може да достигне до 6% алкохолно съдържание. Предназначен е за бира с най-висока ферментация, където процесът на ферментация трябва да протича при температура 12-25 ° C, оптимално 15-20 ° C. Как да използвате: Изсипете съдържанието на сашето в 100 ml вода с температура 27 ° ° С. След 30 минути изсипете получената течност в контейнера за малцова мъст. Провеждайте ферментация в продължение на 7-9 дни при температура 12-25 ° C, оптимално 15-20 ° C. Състав: изсушена мая S. cerevisiae, емулгатор: сорбитан моностеарат