<

Сухи бирени дрожди BrewGo Wheat 11g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 406231

Специализирана за приготвяне на пшенична бира - дрождите BrewGO ще ви позволят да приготвите домашна пшенична бира с характерните подправки от корени и бананови нотки. За 20 литра бира - саше от 11 g е достатъчно за приготвянето на до 20 литра бира - благодарение на BrewGO пшеничната мая, която можете да направите наведнъж по-голям запас от любимия си алкохол за споделяне със семейството и приятелите! До 4-5% алкохол - внимателно подбраната BrewGO пшенични дрожди ще ви позволи да получите до 5% алкохолно съдържание във вашата домашна пшенична бира! Лесна за използване - смесете съдържанието на сашето със 100 ml вода с температура 27 ° C. След смесване, изчакайте 30 минути и след това изсипете получената течност в контейнера за малцов мъст и след това подложете цялата инсталация на ферментация. с вашата домашна пшенична бира! Специално подбраните ферментационни дрожди BrewGO от пшеница ще ви позволят да направите своя собствена бира у дома по прост и бърз начин. Тази мая осигурява енергична и почти пълна ферментация и също се характеризира с висока флокулация. Той ще осигури на вашите продукти характерен аромат и вкус на бира с най-висока ферментация (забележими плодови, коренови подправки, карамфил и бананови нотки). Саше от 11 g, съдържащо специално подбрани дрожди, е достатъчно за приготвянето на цели 20 литра бира, което ви позволява да приготвите любимата бира за всичките си приятели и роднини! Тази мая е много лесна за използване, осигурява бърз старт и бирата, направена с нейното използване, може да достигне до 4-5% алкохолно съдържание. Препоръчителната температура на ферментация на бира при използване на тази мая е около 12-25 ° C, оптимално 18-24 ° C. За да се получи банановата нотка, ферментацията трябва да се извършва при температура над 23 ° C. Как да се използва: Изсипете съдържанието на сашето в 100 ml вода с температура 27 ° C. След 30 минути изсипете получената течност в контейнера за пивна мъст. Провеждайте ферментация за 7-9 дни при температура 12-25 ° C, оптимално 18-24 ° C. За да се получат банановите нотки, ферментацията трябва да се извършва при температура по-висока от 23 ° С. Състав: дрожди S. cerevisiae, сорбитан моностеарат (E491).

Подобни продукти