Високо качество - микробиологичното сирище с активност 2 250 IMCU / mL е ензимен препарат, получен в резултат на ферментация на специфични щамове на Rhizomucor miehei. Следователно този продукт гарантира успешното производство на сирене! За различни видове мляко - това сирище е подходящо за производство на сирене от краве, козе и соево мляко - благодарение на използването му никога няма да ви омръзне във вашите домашни продукти от сирене! Лесно за използване - сирището позволява бързо и безпроблемно производство на сирене у дома. Достатъчно е да го разтворите в 50 мл вода и да го добавите към млякото в точния момент, за да може изварата да се образува сама. Подходящо за вегетарианци - това сирище е 100% вегетарианско и следователно, когато се комбинира със соево мляко, може да се използва и от хора на вегетарианска или безлактозна диета.За цели 100 L мляко - комплектът, който предлагаме, се състои от 5 сашета сирище, по 1 g всяко. Едно саше е достатъчно за около 20 л мляко, благодарение на което целият комплект ви позволява да правите сирене от цели 100 л мляко! Бихте ли искали да направите първото си сирене у дома? Или може би търсите сирище, което да гарантира високо качество и ефективност по време на производството на сирене? Сиренето, приготвено в собствена кухня у дома, е гаранция за здравословен състав и деликатен вкус и аромат, благодарение на които никога повече няма да купувате сирене, продавано в магазините! Прахообразното микробиологично сирище е ензимен продукт, получен в резултат на контролирана ферментация на специфични щамове на Rhizomucor miehei, което позволява бързо и лесно производство на сирене от краве мляко, козе мляко и соево мляко. Това сирище е 100% вегетарианско, благодарение на което може да се използва и при диета, при която се избягва консумацията на продукти от животински произход. 1 г сирище е достатъчно за 20 литра мляко, а в нашия комплект ще намерите до 5 сашета, позволяващи да направите сирене дори от 100 литра мляко. 1 г сирище е достатъчно за 20 литра мляко. Ще бъде полезно за приготвяне на продукти от краве мляко, както и козе мляко и соево мляко. Как да използвате: 1. Изчислете и измерете дозата на сирището, пропорционална на използваното количество мляко. Разтворете го в 50 ml вода. Добавете разтвореното сирище към млякото в точния момент по време на производството на сирене, което зависи от вида сирене. Смесете всичко внимателно и го оставете под капак, докато се образува изварата. Активност - 2 250 IMCU / mL
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.