Продукт от естествен произход - естественото сирище е ензимен препарат, който съдържа химозин (97%) и пепсин (3%). Без химически добавки - продуктът не съдържа никакви оцветители и консерванти - благодарение на използването му, всички продукти, достигащи до чинията ви, ще бъдат здравословни и направени от доказани съставки! Universal - сирището е подходящо и за приготвяне на пресни и зреещи сирена от прясно краве мляко (също пастьоризирано при ниска температура (до 74 ° C)), козе мляко и овче мляко. Стабилна и твърда извара - подсирването (коагулацията) на млякото се състои в преминаването му от течно състояние в две фракции - извара и суроватка, в резултат на взаймодействието с казеин. Висока ефективност - едно саше със сирище е достатъчно за около 20 литра мляко. Дейност: 100 000 U (една порция сирище коагулира 1000 L мляко). Открийте тайната на домашното производство на сирене - изберете висококачествени, доказани продукти, благодарение на които вие и вашето семейство и приятели ще се радвате на здравословни, свежи и - най-важното - вкусно и ароматно сирене! Естественото сушено сирище, получено от химозин и пепсин от телешка сиромаса, гарантира успешно производство на сирене! Направете си сирене и никога повече няма да посегнете към тези на рафтовете на магазините! Сирището ще ви позволи да правите както пресни, така и зрели видове сирена от прясно краве мляко (също пастьоризирано при ниска температура до 74 ° C), овче мляко и козе мляко. Сирището е много лесно за използване - едно саше от 2 g е достатъчно за 20 литра мляко. Продуктът не съдържа никакви оцветители или консерванти. Забележка! Оптималният диапазон на стойността на млечното Ph за сирище, за да действа правилно е от 6 до 7. Продуктът трябва да се съхранява плътно запечатан при температура 4-8 ° C. Как да използвате : 1. Изчислете и измерете дозата на сирището, пропорционална на използваното количество мляко (препоръчителна доза: 1 g на 10 L мляко). Според използваната рецепта добавете сирище в подходящ момент към млякото, загрято до температура 35-38 ° C (подробна информация можете да намерите в нашите рецепти за сирене). Смесете всичко внимателно и го оставете под капак, за да се образува изварата, за около 45 минути Използването на сирище изисква добавяне на калциев хлорид (CaCl2) в количество 10 - 100 g / 100 L мляко, в зависимост от вида на приготвеното сирене. 100 000 UP Ефективност на продукта: за 40 L мляко Съставки: естествено телешко сирище