<

Течно естествено сирище 50 мл.

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 411207
12,50 лв.

Продукт от естествен произход - телешко сирище. Стабилна и твърда извара - подсирването (коагулацията) на млякото се състои в преминаването му от течно състояние в две фракции - извара и суроватка, в резултат на утаяване на казеин. 105 - 260 литра мляко, в зависимост от вида на произведеното сирене. Активност: 1:10 000 U (една сирищна порция коагулира 10 000 порции мляко). Универсална - подходяща е за приготвяне на различни видове сирене, прясно и зреещо, от краве мляко, козе мляко и овче мляко. Лесно дозиране - течната форма улеснява дозирането, без да е необходимо притегляне. Обичате ли домашно приготвяне на сирене? Искате ли да направите първото си сирене? Това сирище гарантира висока ефективност и простота на използване! Естественото течно сирище, получено от химозин и пепсин от телешка сиромаса, гарантира здравословен състав, деликатен вкус и впечатляващ аромат на домашно сирене! Направете си сирене веднъж - и никога повече няма да посегнете към това на рафтовете на магазините! С помощта на този продукт можете да приготвите както прясно, така и зреещо сирене у дома си, като използвате прясно краве мляко (също пастьоризирано при ниска температура (до 74 ° C)), козе мляко и овче мляко. Простотата на използване на това сирище, което се дозира изключително лесно, без да се претегля, ще направи направата на домашното ви сирене като детска игра! Това сирище, продавано в бутилка от 50 ml, е достатъчно за 105 - 260 L мляко, в зависимост от вида на направеното сирене. Неговата активност на ниво 1: 10 000 U ще ви позволи да използвате само 8 - 20 капки на 2 литра мляко! Забележка! Оптималният диапазон на стойността на Ph на млякото за сирище, за да действа правилно е от 6 до 7. Продуктът трябва да се съхранява херметично запечатан при температура 4-8 ° C. Как да използвате: 1. Изчислете и измерете дозата на сирището, пропорционална на използваното количество мляко. Преди да добавите сирище към мляко с температура 35-38 ° C, разтворете го в 50 ml вода. (Препоръчителна доза: 8-20 капки (около 0,4 мл - 0,95 мл) на 2 л мляко. 2 Според използваната рецепта добавете сирище в подходящ момент към млякото, загрято до температура от 35-38 ° C (можете да намерите подробна информация в нашите рецепти за сирене). 3. Смесете всичко внимателно и го оставете под капак, докато изварата се образува, за около 15-40 минути. Препоръчително е да добавите калциев хлорид (CaCl2) в количество 1 - 10 g / 10 L мляко, в зависимост от вида на приготвеното сирене. Калциевият хлорид обогатява млякото, увеличава производството на сирене и улеснява дейността на сирището. Активност: 1:10 000 UP Ефективност на продукта: 105 - 260 L мляко Съставки: натурални телешко сирище, консерванти: натриев хлорид, натриев бензоат.

Подобни продукти

Ревюта

( )

Оценете

Течно естествено сирище 50 мл.

Вашата оценка
Име:
Заглавие на ревюто:
Мнение:

Грешка при изпращане на оценката.

Все още няма ревюта за този продукт
Добави Ревю

Вашето ревю беше изпратено успешно!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!