Not only for Easter/Не само на Великден - мечтаете ли за перфектно подправен, деликатен бяла наденица, направен от здравословни съставки? Сега можете да го имате целогодишно! Здравословно готвене - когато приготвяте домашно приготвени продукти, избирате любимите си съставки и получавате прясна храна, която не съдържа изкуствени добавки. С нашата подправка вашата домашно приготвена бяла наденица ще бъде вкусна и ароматна, както никога досега! Без сол и глутамат - вашите домашно приготвени месни продукти вече ще бъдат не само вкусни, но и здравословни - нашата комбинация от билки и подправки за бяла наденица не съдържа сол, мононатриев глутамат и консерванти! Ефикасен продукт, готов за употреба - с 20 g от сместа ще приготвите около 4 кг домашно приготвена бяла наденица! (Опаковката съдържа 2 опаковки от 10 g.) Естествен състав - когато изберете нашия продукт, получавате висококачествени съставки: майорана, черен пипер и индийско орехче, смесени в перфектно съотношение! Най-добрият състав от ароматни билки и подправки, подчертаващи вкуса и аромат на бяла наденица, е незаменимо допълнение във вашата кухня! Нашият микс ще ви позволи да приготвите домашно приготвени продукти, богати на хранителна стойност и витамини. Благодарение на специално подбраните съставки, вкусът на вашата бяла наденица ще бъде по-богат, а съставът й здравословен! Естествените съставки на сместа, които не включват сол и захар, ще ви позволят да приготвите вкусни и ароматни ястия като сами контролирате количеството на тези добавки! 20 g от сместа ще приготвите около 4 кг домашно приготвена бяла наденица. Указания за употреба: Състав за 4 кг бяла наденица: • 3 кг плешка • 0,5 кг говеждо месо • 0,5 кг бекон или гърди • прибл. 200 ml студена вода • свински черва • 4-5 скилидки чесън • 64 g сол • 20 g смес от билки и подправки за бяла наденица. Процедура: Накълцайте месото, като в същото време разделяте грехките и мазните части. Смелете мазните парчета през машината за смилане с по-малки отвори (2-4 мм), а другите - през машината за смилане с по-големи отвори (8-12 мм). Добавете подправката и смесете месото, като добавите студена вода (200 ml). Всички съставки трябва да бъдат идеално смесени, месото трябва да има компактна и лепкава консистенция. С пълначката за колбаси напълнете червата с месото. Попарете суровата наденица във вода при 75-80 ° C за 20-25 минути. Съставки: майорана, черен пипер, индийско орехче. Нетно тегло: 20 г Без сол, консерванти и мононатриев глутамат.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.