Удобно опушване - благодарение на двойните куки, опушването на вашата риба ще бъде много удобно. В резултат на неограничения достъп на дим до цялата повърхност на рибата, ви е гарантирано че опушвате продуктите си равномерно. Посветен на рибите - внимателният дизайн на куките и двете правилно профилирани бодли карат рибите да висят по-сигурно върху тях в сравнение с традиционните куки. Здраво изпълнение - куките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, благодарение на която остават силно полезно за дълго време. Тази стомана е устойчива на висока температура, одобрена за контакт с храна и неръждаема. Лесна за употреба - продуктът е отличен за опушване на цели риби, тъй като правилното разположение на куките позволява разстилането на половинките риби и опушването и вътре. Куките трябва да бъдат фиксирани по гръбначния стълб на рибата. Перфектен комплект - 5-те куки, включени в комплекта, ще ви позволят да опушвате достатъчно риба за цялото си семейство. Размери на една кука: 3,5 х 3,5 х 12,3 см. Открийте вкуса на вкусната опушена риба. Пригответе ги лесно в пушилнята - с помощта на двойни куки от неръждаема стомана. Техният внимателен дизайн с правилно профилирани бодли ще ви позволи да подредите цялата риба удобно и безопасно в пушилнята, както и по-късно, когато те се съхраняват във вашата кухня или килер. Комплект от 5 куки ще ви позволи да опушвате риба за цялото си семейство или приятели! Използването им е много просто. Всичко, от което се нуждаете, е да фиксирате куката от двете страни на гръбначния стълб на рибата и тя ще се задържи стабилно и силно през целия процес на опушване. По време на опушване на риба куките разстилат половинките на рибата, благодарение на което тя се опушва перфектно не само отвън, но и отвътре! Висококачествената неръждаема стомана тип 304, от която са изработени куките, ги прави изключително полезни за дълго време. Куките са опаковани по 5 броя на блистер. Рецепта за пъстърва Съставки: - 4 средно големи пъстърви - 3 L студена вода - 140 g сол - 100 g захар - 20 g сушен копър - 5 g черен пипер Добавете сол, захар, сушен копър, и черен пипер за вода. Измийте внимателно пъстървите и ги сложете в маринатата, приготвена за 10 часа. Поставете ги в хладилник или друго хладно място. Вашият балкон може да е подходящо място за това през есенния и зимния сезон. След това извадете рибата от маринатата. След това отстранете остатъците от копър от рибите и ги подсушете добре (така че да се пушат, а не да се готвят). Поръсете така приготвените пъстърви с билки на вкус. Закачете рибите на куки и ги пушете на топло при температура около 50-60 ° C за около 40 минути. Препоръчваме да използвате дървесен чипс от бук и елша за опушване.