<

Термометър за печене на месо, 0 ° C + 100 ° C

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 100200
13,10 лв.

Солидно изработен термометър от неръждаема стомана за контрол на температурата на печене на различни видове месо. Специална скала точно показва идеалната температура на печене на домашни птици, свинско, телешко, агнешко и говеждо месо. Детекторът на топлина е в областта между 1,3 см и 5 см от началото на шипа. За да избегнете замърсяване или повреда, шишчето на термометъра трябва да се съхранява в предоставения пластмасов капак. Технически данни: - температурен диапазон: от 0 ° C до 100 ° C - точност на измерване: +/- 2 ° C ВНИМАНИЕ: Термометърът не трябва да се оставя във фурната по време на печене, той се използва само за проверка на температурата веднъж по време на печене.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!