Професионално оборудване във вашата кухня - термометърът за готвене е изключително прост и лесен за използване инструмент, полезен за печене, пушене и готвене на месо. Интуитивна скала - термометърът, освен обичайната температурна скала, има и графична скала, показваща идеалната температура на готовите птици, свинско, телешко, агнешко и говеждо месо. Здрав дизайн - термометърът е изработен от неръждаема стомана, което го прави устойчив на високи температури и е подходящ за печене, пушене и готвене на много ястия. Защита срещу повреда - към термометъра е прикрепен пластмасов капак, благодарение на който ще предпазите шипа на сондата от мръсотия и повреди. Искате ли да направите готвенето още по-лесно? Оборудвайте кухнята си с термометър за готвене за печене, пушене и готвене на меса. Неговата здрава конструкция, изработена от неръждаема стомана и пластмасово покритие, което го предпазва от замърсявания и повреди, ще ви позволи да се наслаждавате на неговата функционалност дълго време! Интуитивната графична скала, поставена на термометъра, ви позволява не само да измервате от 0 до 120 градуса, но и да определите идеалната температура за печене на месо в зависимост от техния вид. Чертежите на животни ще ви кажат при какви температури е най-добре да приготвяте домашни птици, свинско, телешко, агнешко и говеждо месо. За да измервате правилно температурата, просто трябва да залепите шишчето - сондата в приготвеното месо. Детекторът за топлина се намира между 1,3 см и 5 см от началото на шишчето, така че си струва да се уверите, че термометърът е правилно поставен в приготвяната храна.