Здравословна кухня - благодарение на това, че сами приготвяте домашни продукти, можете да изберете любимите си съставки и да получите здравословни ястия, както и месо и обработено месо без изкуствени добавки • Без сол и натриев глутамат - вашите домашни месни продукти вече ще бъдат по-вкусни и здравословни • Ефективни продукти, които са готови за употреба - 30 g от сместа са достатъчни за приготвяне на около 2,5 kg месо (опаковката съдържа 2 сашета, по 15 g) • Готов ароматен състав, идеален за шунки, пастети, месни марината и зеленчукови марината, направени с помощта на шунковар /pressure ham cooker / • Напълно натурални съставки - черен пипер, сушен лук, гранулиран чесън, майорана, бахар, индийско орехче, билков пипер, лют червен пипер. Отличен състав от ароматни билки и подправки, който подчертава вкуса и аромата на ястията и ще бъде идеален за приготвяне на домашни шунки, пайове и меса, както и вегетариански пастети и намазки, направени с помощта на шунковар /pressure ham cooker /. Можете да приготвите домашно приготвени продукти, богати на хранителни вещества и витамини. Благодарение на специално подбраните съставки може да обогати вкуса на свинско, говеждо и птиче месо. Естествените съставки на сместа - без добавена сол и захар - ще ви помогнат да приготвите вкусни, ароматни и здравословни ястия за вашето семейство и приятели . Сместа се съчетава отлично с месо, но можете да го използвате и за вегетариански ястия. 30 g от този микс с нежен вкус ще ви позволят да приготвите около 2,5 kg домашен продукт. Рецепта за пай от пиле в гърне: Съставки за 1,2 kg пай с пиле: • 0,8 kg пилешки гърди • 0,4 kg пилешки бутчета • 1 супена лъжица сухо мляко • 15 g смес от билки и подправки за шунковар /pressure ham cooker /• 100 ml вода • около 21 g сол и черен пипер на вкус. Рецепта: Счукайте пилешките гърди, добавете студена вода и супена лъжица сухо мляко и смесете всичко. Комбинирайте пилешките бутчета (обезкостени и нарязани на парчета 3-4 см) със смесената маса от пилешки гърди, подправете я с половината (15 г) от сместа от билки и подправки, сол и черен пипер и разбъркайте добре. След това поставете всичко в шунковар /pressure ham cooker / с капацитет 1,5 кг, затегнете пружината и инсталирайте термометъра. Поставете шунковар /pressure ham cooker / в тенджера с вода. Водата в тенджерата не трябва да кипи и температурата й трябва да се повишава бавно до температурата от не повече от 90 ° C. След като температурата в месото е 69 - 70 ° C, спрете приготвянето и сложете шунковар /pressure ham cooker /в студена вода. След като изстине, го сложете в хладилник. На следващия ден пая от пиле е готов за консумация. За да се улесни изваждането на месото от шунковар /pressure ham cooker /, месото може да се полее с гореща вода или да се използват специални торбички за шунковар /pressure ham cooker /. Съставки: черен пипер, сушен лук, гранулиран чесън, майоран, бахар, индийско орехче, билков пипер, лют пипер. Съхранявайте на сухо и тъмно място. Сместа не съдържа сол или натриев глутамат. На територията на завода за опаковане се използват следните сенсибилизиращи продукти: горчица, целина, соя , сусам, глутен, ядки Най-доброто преди: най-доброто преди датата и партидния номер могат да бъдат намерени на опаковката.