<

Гел гориво 1л

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 331100
15,95 лв.

​Високо качество - гел гориво на базата на етанол, има отлични топлинни свойства, не причинява опушени петна по нагревателите.
Идеален за опушване - гел горивото ще докаже своята стойност, особено когато използвате всички видове балконски пушилни.
Безопасен за контакт с храна - горивото е без мирис и дим, поради което храната, приготвена с него, не губи своя аромат и вкус.
Пушенето е забранено - поради запалимостта на течността не трябва да се съхранява в близост до източници на топлина, пенливи, открити пламъци и горещи повърхности.
Голяма резервна бутилка - избирайки нашия продукт, вие получавате 1 л гел гориво, което ви позволява да приготвите много от любимите си пушени ястия!
Гел гориво за всички видове нагреватели за опушване. Той е идеален за почти всички видове пушилни. Високото качество на горивото на основата на етанол означава, че то има отлични топлинни свойства, не причинява опушени петна по нагревателите, и е бездимно, без мирис и безопасно за използване при приготвяне на храна. Моля обърнете внимание! Силно запалим продукт! Не използвайте за цели, различни от посочените на етикета. Поради запалимостта на течността, тя не трябва да се съхранява в близост до източници на топлина, пенливи, открити пламъци и горещи повърхности. Избирайки нашия продукт, вие получавате до 1 л гел гориво, което ви позволява да приготвите много от любимите си пушени ястия!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!