"Силно алкохолизираща подбрана смес от винени дрожди за ферментация на бяла и червена плодова мъст. Бърза ферментация и подобрен плодов аромат. Пригответе мъстта според рецептата за полусладко вино, приготвено от избрания плод. Изсипете съдържанието на сашето в 300 ml вода при температура под 30 ° C и разбъркайте добре. След 30 минути се смесва с винената мъст. Добавете захар (200-300 g / l) на две порции: 1/2 в началото на ферментацията и останалата част след три дни. Ферментира при температура от 22 до 29 ° C в продължение на 5 до 7 дни, докато отделянето на CO2 спира. Винена дрожди, минерални соли средно, витамин В1. Съхранявайте на сухо място при стайна температура. Нето тегло: 40 g "
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.