Незаменим за плодовите партиди - Плодовите дрожди TURBO е специално подбрана смес от дрожди, хранителни вещества и витамини, предназначена за бърза ферментация, позволяваща да се извлече оптималното количество аромати от плодовете и да се приготви домашен ликьор с изискан вкус. Благородната суха дрожди, включена в TURBO Fruit, ще бъде идеална за приготвяне на ракии. За цели 100 л - една опаковка от 160 g плодове TURBO е достатъчна за приготвяне на 100 L партида, като се използват до 28 кг захар! Цялото ви семейство ще се наслади на вкуса и аромата на вашите домашни продукти! Кратко време на ферментация - Плодовите дрожди TURBO осигуряват бърз процес на ферментация, завършвайки в рамките на 5-7 дни! Препоръчителната температура за ферментация е 20-29 ° C, а нивото на алкохол във вашето сайдер може да достигне дори до 14-18%! Пълен обхват от възможности - когато се комбинира с хранителни вещества и витамин B1, плодовите дрожди TURBO ще ви позволят да имате предимство на 100% от възможностите, благодарение на които ще можете да се насладите на още по-плътен вкус и аромат на вашите плодови партиди! Започнете своето приключение с плодови партиди и нашия продукт, който е незаменим по време на домашно производство на ликьор - дрождита е обогатена с хранителни вещества и витамин В1. Този специално подбран щам дрожди ще ви позволи да получите максимален аромат и вкус от плодовете! Тази дрожди ще бъде идеална за приготвяне на домашно приготвени партиди плодове - с използвани до 28 кг захар! Една единична опаковка от 160 g дрожди Turbo Fruit е достатъчна за приготвянето на 100 L вино със завладяващ вкус и аромат! Използването на тази дрожди е много лесно и ферментацията завършва за около 5-7 дни, което ви позволява да получите от 14 до 18% алкохолно съдържание. Забележка! Препоръчителната температура за ферментация е 20-29 ° C. В комбинация с хранителни вещества и витамин B1, плодовата дрожди TURBO ще ви позволи да се възползвате от 100% от възможностите, благодарение на които ще можете да се насладите на още по-пълен вкус и аромат на вашите домашни продукти! Нето тегло: 160 g Как да използвате: Пригответе партидата според рецептата за избрания плод. Не забравяйте да добавите захар в началото на ферментацията и след 3 дни. Съдържанието на сашето се изсипва в около 1,2 L вода с температура не повече от 30 ° C. Разбъркайте добре. След 30 минути изсипете всичко във винената партида. Провежда се ферментация при температура 20-29 ° C в продължение на 5-7 дни, след като емисията на CO2 спре. Виното може да бъде предназначено за незабавна консумация или узряване. Забележка: използвайте цялата опаковка за една партида. Съставки: дрожди, минерален хранителен разтвор, витамин В1.
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.