<

сол с билки, Pekla -67g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 410012
3,99 лв.

"Pekla" Незаменима помощ при производството на домашно обработено месо - втвърдяваща сол ще ви позволи да приготвите марината за втвърдяване, инжектиране и втриване на месо и обработено месо, приготвено в собствения си дом. 50% по-малко нитрити - този продукт съдържа дори 50% по-малко нитрити към традиционните соли за втвърдяване. Ефективна опаковка - 67 g сол за втвърдяване са достатъчни за приготвянето на 2 кг месо. Апетитен цвят, страхотен вкус и чудесен аромат - благодарение на използването на сол за втвърдяване с билки, месото ви ще остане вкусно и розово. Билките, включени в сместа, ще направят приготвените ястия изключително вкусни и ароматни. Бързо и лесно приготвяне - За да приготвите марината, е достатъчно да излеете съдържанието на опаковката в 1 L вода, разбъркайте и оставете да заври .Pekla - втвърдяваща сол с билки ще ви помогне да приготвите лесно и безпроблемно саламурите, използвани за втвърдяване и инжектиране на домашно месо и обработено месо. Продуктът е подходящ и за сухо втриване на месо. Опаковка от 67 g е достатъчна за приготвяне на 2 kg месо. Благодарение на това, че съдържа 50% по-малко нитрити в сравнение с традиционната втвърдяваща сол, този продукт ще ви позволи да приготвите по-здравословни ястия за цялото си семейство! Благодарение на използването на сол за втвърдяване с билки, месото ви ще остане розово, ароматно и изключително вкусно! Създаването на собствена марината никога не е било толкова лесно! Всичко, което трябва да направите, е да смесите съдържанието на опаковката с 1 L вода и да го оставите да заври. Рецепта за мокро втвърдяване на 2 кг месо: Изсипете съдържанието на опаковката от 1 L вода и го оставете да заври. Поставете 2 кг месо в доста плътен контейнер и го залейте със солевия разтвор, след като изстине. По желание може да се добавят 1-2 нарязани скилидки чесън за втвърдяване. Извършвайте втвърдяване при температура 4-6 ° C в продължение на 7-14 дни, като месото се обръща на всеки 2 дни. След това месото е подходящо за готвене, опушване, печене или грил Съставки: натриев хлорид (NaCl), билки (плодове от хвойна, кориандър, пипер, бахар, дафинов лист, майорана, чубрица, розмарин, мащерка), калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250), средство против слепване (E504ii). Нетно тегло: 67 g Съхранявайте на сухо място в плътно затворена опаковка.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!