<

Глюкоамилаза - 4 g

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 405130
6,35 лв.

„Глюкоамилаза - захарифициращият ензим. Използва се за приготвяне на каша от смляна ръж, пшеница, царевица, ориз и др. Указания за употреба: Загрейте водата до температура 85-95 ° C и добавете смления малц от избраната зърнена култура пропорционално: 1 кг смлян малц на 3-4 л вода. Разбъркайте добре; след 15-30 минути, добавете ензима алфа амилаза (405120), като използвате 0,9 g на 1 kg смлян малц. Поддържайте температурата на сместа 95 ° C в продължение на 1 час, при непрекъснато бъркане. Разтворът трябва да има рН 4,0-4,5. След това оставете кашата да се охлади до температура от 60 ° С и добавете глюкоамилазата, използвайки 1,1 g на 1 kg смлян малц, за да се разложи на обикновени захари. Поддържайте температурата на сместа в продължение на 1,5 часа. Нивото на озахаряване трябва да бъде около 15 ° Blg. Разтворът се охлажда до 30 ° C. Добавете сашето с дестилираща мая, напр. TurboWHISKEY (403160); след това приготвената каша подлежи на ферментация за период от 3-7 дни съгласно инструкциите, дадени на опаковката с дрожди. В случай на отделяне на количество пяна, препоръчваме да добавите Froth Breaker (405140) - в съответствие с инструкциите, дадени на опаковката му. Състав: глюкоамилаза Съхранявайте на сухо и хладно място. "

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!