„Глюкоамилаза - захарифициращият ензим. Използва се за приготвяне на каша от смляна ръж, пшеница, царевица, ориз и др. Указания за употреба: Загрейте водата до температура 85-95 ° C и добавете смления малц от избраната зърнена култура пропорционално: 1 кг смлян малц на 3-4 л вода. Разбъркайте добре; след 15-30 минути, добавете ензима алфа амилаза (405120), като използвате 0,9 g на 1 kg смлян малц. Поддържайте температурата на сместа 95 ° C в продължение на 1 час, при непрекъснато бъркане. Разтворът трябва да има рН 4,0-4,5. След това оставете кашата да се охлади до температура от 60 ° С и добавете глюкоамилазата, използвайки 1,1 g на 1 kg смлян малц, за да се разложи на обикновени захари. Поддържайте температурата на сместа в продължение на 1,5 часа. Нивото на озахаряване трябва да бъде около 15 ° Blg. Разтворът се охлажда до 30 ° C. Добавете сашето с дестилираща мая, напр. TurboWHISKEY (403160); след това приготвената каша подлежи на ферментация за период от 3-7 дни съгласно инструкциите, дадени на опаковката с дрожди. В случай на отделяне на количество пяна, препоръчваме да добавите Froth Breaker (405140) - в съответствие с инструкциите, дадени на опаковката му. Състав: глюкоамилаза Съхранявайте на сухо и хладно място. "
Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Научи повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани.
Тези бисквитки за задължителни и необходими, за да можете да зареждате сайта безпроблемно и не могат да бъдат изключени. Основната им цел е запазването на информация за сесията, докато разглеждате продуктите или друга информация в магазина. Например – използваме „бисквитки“, за да съхраним продуктите, които сте добавили в количката. Без този тип технологии нашият онлайн магазин и услугата, която Ви предоставяме не би могла да оперира с пълните си възможности и функционалности.
Бисквитки за анализ и статистика - Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме използването на нашия онлайн магазин и да проследяваме ефективността на услугата и комуникацията й.
Този тип "бисквитки" се използват за функционалности на сайта, които не са строго необходими за неговата работа. Това може да са функции, като live чат или показване на последните разгледани продукти. Ако се откажете от тях, ще можете да продължите да използвате сайта, но с ограничена функционалност.
Маркетинговите "бисквитки" ни позволяват да пригодим маркетинга си към Вас и Вашите собствени интереси. Те се поставят чрез нашия сайт и позволяват да виждате реклами според вашите интереси и предпочитания.