<

Смес от билки и подправки за шунка 30гр

  • Марка: BROWIN
  • Кат. номер: 310015
5,15 лв.

Отлична комбинация от ароматни билки и подправки, придаващи вкуса и миризмата на ястията. Съставка за 1,2 кг яхния: 200 г говеждо месо 200 г бекон 500 г свински врат 300 г свински плешка 150 мл вода 15 г смес от билки и подправки за шунковар /pressure ham cooker / 21 г сол и черен пипер на вкус. Приготвяне: Нарежете месото на парчета 3-4 см, разтрийте го със сол и го оставете в хладилник за един ден. След това мелете говеждото през мрежестата плоча с най-малък размер и го омесете добре със 150 ml студена вода, докато сстане на бяла каша. Смелете останалата част от месото през мрежеста плоча с големи размери и я подправете с микса от билки и подправки за шунковар /pressure ham cooker / (15 г) и черен пипер на вкус. Омесете всичко старателно. След това поставете всичко в шунковар /pressure ham cooker / с капацитет 1,5 кг, затегнете пружината и инсталирайте термометъра. Поставете шунковар /pressure ham cooker / в тенджера, пълна с вода. Водата в тенджерата не трябва да кипи и температурата й трябва да се покачва бавно до 90 ° C най-много. След като температурата в месото достигне 69-70 ° C, довършете приготвянето и поставете шунковар /pressure ham cooker / в студена вода. След като изстине, го сложете в хладилник. На следващия ден е готова за консумация. За да се улесни изваждането на месото от шунковар /pressure ham cooker /, тя може да се полее с гореща вода или да се използват специални торбички за шунковар /pressure ham cooker / преди приготвяне. Съставки: лют червен пипер, зърна на прах, черен пипер, семена от бяла горчица, мащерка, куркума, джинджифил, дафинов лист, див чесън. Продуктът може да съдържа следи от горчица, целина, соя, сусам, глутен и ядки. Най-добрър преди: дата и номер на партидата на опаковката.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!