Статии
Малко култура(и) при приготвяне на преработено месо
Както всички знаем, домашното винаги е по-добро, тъй като домашните продукти се приготвят с оглед на вкусовите предпочитания и без ненужните химически добавки. В случай на домашно приготвено преработено месо това, което става важно, е въпросът колко дълго е техният срок на годност, ако ограничим съставките до необходимия минимум?
прочети ощеЩипка за буркани -BROWIN
Безопасно и удобно готвене - благодарение на щипката ще избегнете изгаряне при изважданeто на буркани от гореща вода, напр. по време на пастьоризацията им
прочети ощеДомашна Шунка
Наколко снимки на апетитна шунка направена от наша клиентка със закупен от нас Шунковар-1.5 кг. с кат. ном. 313115. Направила е шунка за първи път и както се вижда от снимките се е получило много добре.
прочети още